Welke vorderingen?

U kunt allerlei vorderingen bij ons indienen, het bedrag of het stadium van de vordering maakt niets uit. Van de laatste herinnering tot aan de rechtszaak alle vorderingen zijn bij ons welkom. Zowel bedrijven als particulieren kunnen met hun vorderingen bij ons terrecht.
Een voorbeeld: u heeft een middelgroot bedrijf en heeft een paar facturen die niet betaald zijn door uw klanten. U heeft uw klant een paar herinneringen gestuurd maar daar reageren ze niet op, nu kunt u een paar dingen doen, u kunt niks met de vordering doen dat betekent dat u geen geld voor de factuur krijgt. U kunt ook een incassobureau inschakelen om de vordering alsnog betaald te krijgen. De laatste optie is om uw vordering te verkopen.
De koper van uw vordering zal deze checken op kredietwaardigheid. Als de vordering hier goed door heen komt dan wordt het risico bij het incasseren van de vordering bekeken. Op basis van die gegevens nemen wij een beslissing over wat wij u bieden voor uw vordering. Meestal is dit een bepaald percentage van de vordering. U kunt dan zelf besluiten of u hier mee akkoord gaat.

Wilt u nu direct uw vordering verkopen?

Vul het formulier of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We zijn op werkdagen van 9:00 uur tot 12:00 uur en van 13:00 uur tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar op het nummer 085-7600267 maar u kunt ook altijd mailen naar info@debtcapital.nl.

 

welke vorderingen verkopen

Neem direct contact op

7 + 3 =