Hoe werkt het?

Hoe het werkt

Als u besloten heeft om een openstaande vordering te gaan verkopen. Dan zijn er veel kopers die uw vordering willen kopen. U kunt uw vordering op verschillende sites aanbieden een van zo’n site is vorderingverkopen.nl.

U biedt uw vordering aan en daar reageren dan verschillende kopers op. Deze nemen contact met de verkoper op. En gaan dan praten over de vordering en de koper bekijkt wat het risico voor hem is. Als er een grote risico is voor de verkoper wordt het verkoopbedrag van de vordering ook lager.

Zodra de verkoper en de koper met elkaar eens zijn over de vordering en over het verkoopbedrag dan wordt er een akte van cessie opgesteld. Dit is een schriftelijke overeenkomst tussen de kopende en de verkopende partij. Hierin staat alle afspraken met betrekking tot de vordering. Als deze door beide partijen ondertekend is dan is de verkoop officieel.

Voordelen voor de verkoper

Een voordeel voor de verkoper is dat hij toch een deel van zijn vordering krijgt. Het is dan wel minder dan de vordering maar nu heeft wel een deel van de vordering zonder dat nog meer geld kwijt bent om de vordering alsnog betaalt te krijgen. En u hoeft niet meer lang te wachten op uw geld. Uw koper van de vordering betaalt u namelijk direct uit.

Direct uw vordering verkopen

U kunt direct uw vordering verkopen bij verkopenvanjevordering.nl. Vul het formulier of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We zijn op werkdagen van 9:00 uur tot 12:00 uur en van 13:00 uur tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar op het nummer 085-7600267 maar u kunt ook altijd mailen naar info@debtcapital.nl

vraagteken vordering verkopen

Neem direct contact op

10 + 6 =